Bestellen bij EAT

Bestel je favoriete gerecht bij EAT

EAT zorgt voor een gezonde maaltijd voor tijdens het overwerken! Moet je een avondje door met collega’s, of heb je nog een vergadering waar een maaltijd bij genuttigd moet worden? EAT kookt overheerlijke maaltijden. Elke dag is er een wisselende maaltijd. Op onze pagina ‘Menu van de week’ kan je kijken uit welke gerechten je kan kiezen voor deze week en welke dag. 

Mocht je de maaltijd van die dag niet lekker vinden, dan kan je de ‘Wat de pot schaft’ aanvinken. Dit is een dagelijks wisselende maaltijd, een gerecht wat Iet de dag zelf bedenkt. Mocht je toch nieuwsgierig zijn, stuur haar dan even een berichtje. Het is eten wat de pot schaft, maar dat het lekker is is een gegeven. Hieronder kan je bestellen!

Let op: de foto’s op de achtergrond van de opties is niet het gerecht. 

Enig resultaat

Maaltijd door EAT

€10,00

!! LET OP: omdat onze gerechten dagelijks wijzigen en je de keuze hebt uit 2 verschillende maaltijden, vragen wij je om tijdens het afrekenen bij 

‘NOTITIES’

aan te geven welke gerechten je wenst te ontvangen. Op onze pagina ‘Menu van de week’ kan je kijken uit welke gerechten je kan kiezen voor deze week en welke dag. 

Wat vinden onze klanten er van?

Iris van der Heijden
Iris van der Heijden
iris@thesitekick.nl
Lees verder
De maaltijden van Eat zijn echt heel erg lekker! Elke dag is anders en is een verrassing. Daardoor kijk je de hele dag al uit naar je eten! Aanrader voor iedereen die de vette hap een keer wil laten staan.