Maaltijden door EAT

EAT wilde ook tijdens deze periode door met hetgeen wat ze het liefste doet: koken en andere mensen blij maken met eten. Nu het momenteel niet de periode is voor feesten en gelegenheden, wilde EAT haar kookkunsten anders inzetten. Zo werd het idee geboren om maaltijden te verzorgen voor bedrijven waarbij mensen moeten overwerken. 

Het concept: eten wat de pot schaft!

Moet je overwerken en heb je geen zin in een vette hap? Dan zijn de maaltijden van EAT dé uitkomst. Bij EAT zijn we fan van de Hollandse keuken en we zullen dan ook voornamelijke Hollandse kost serveren: erwtensoep met roggebrood, stamppot of AVG (aardappels, vlees en groenten). 

 

Eten wat de pot schaft

Net zoals thuis, eet je bij EAT wat de pot schaft. Zoals eerder genoemd kookt Iet voornamelijk Hollandse kost, dus geen gekke gerechten of rare kruiden. Je hoeft de maaltijd alleen nog maar op te warmen.

Keuze uit 2 maaltijden

Wanneer je besteld heb je de keuze uit 2 verschillende maaltijden per dag. Elke week levert EAT een nieuw menu aan wat je voor die week kan bestellen. 

Ophalen of laten bezorgen

Je kan kiezen of je je maaltijden bij EAT ophaalt of deze laat bezorgen. De bezorging is in Bladel en Reusel-de Mierden kosteloos. Buiten Reusel-de Mierden en Bladel wordt er €2,50 extra in rekening gebracht.

1 dag van te voren bestellen

Omdat alles vers bereidt wordt, is het zaak dat er 1 dag van te voren besteld wordt. Dan weet EAT precies voor hoeveel mensen ze moet koken om een verse maaltijd te maken. Mocht je nu toch de dag zelf nog bij EAT willen bestellen, stuur EAT dan een berichtje. 

Let op dat je voor de goede dag besteld

Bij het bestellen van de maaltijden zie je in de titel de dag waarvoor je de maaltijd besteld. Let op: 1 dag eerder bestellen. Dus dinsdag eten, is maandag bestellen. Toch te laat? Bel, mail of app EAT voor de mogelijkheden.

Lekker en gezond genieten!

De maaltijden van EAT zijn vers gemaakt met de beste lokale producten. Het enige wat je nog hoeft te doen is de maaltijd op te warmen. Eet smakelijk!