Over eAT

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal met een vraag: of Iet een keer de hapjes kon verzorgen voor feesten en partijen, want koken, dat kon ze altijd al goed. De hapjes vielen goed in de smaak en al gauw wilden graag meer mensen kennis maken met de lekkernijen van Iet. Een uit de hand gelopen hobby mondde op 2 januari 2017 uit tot een serieus bedrijf! In eerste instantie is EAT gespecialiseerd in het maken van hapjes en delicatessen voor feestjes en gelegenheden. Toen het COVID-19 virus een tijdje geleden zijn intrede deed, wilde Iet wel graag weer gaan koken. Het idee ontstond om maaltijden voor bedrijven te verzorgen en zo geschiedde! Inmiddels zijn de eerste maaltijden de deur uit en is er vraag naar meer. Zoals thuis: gewoon eten wat de pot schaft! De gerechten bestaan voornamelijk uit Hollandse Kost: stamppot of een AVG’tje (aardappels, vlees, groentes).  Gewoon goed, gewoon lekker, daar gaat het bij EAT om.

Iet

Hapjes en maaltijden

Iet Pijs-van Gompel is getrouwd met Wichard Pijs en is moeder van drie kinderen: Jelle, Joran en Judith. Hollandse kost is haar favoriete keuken en haar gerechten zijn hier dan ook voornamelijk op gebaseerd. Op dit moment ligt de focus van Iet voornamelijk op maaltijden aan bedrijven, maar op het moment dat de maatregelen het weer toe laten, gaat Iet ook weer hapjes verzorgen voor gelegenheden. 

Nieuwsgierig naar de hapjes?

Klik op een van onderstaande afbeeldingen en maak jezelf vast lekker voor de volgende gelegenheid.

Ga naar de pagina of neem contact op via het contactformulier.

Meer info over de maaltijden?

Op onze pagina Maaltijden door EAT kan je meer informatie vinden over de maaltijden. Eet smakelijk!